fbpx

Fitness Leerdam

Fitness

In onze Fitnessruimte kun je met behulp van up-to-date fitnessapparatuur en sporttoestellen aan de slag met conditie, krachttraining en vetverbranding. Via een zuil in ‘The Box’ en de app FitOut op je mobiel, waar jouw wensen en doelen zijn ingegeven, word je uitgedaagd een aangemoedigd een 6 tot 8 weken trainingsschema succesvol af te ronden. Onze coaches staan uiteraard paraat om je hierbij te helpen en te begeleiden.

Groepslessen

Bij The Box hebben we elke week een vast trainingsschema met diverse uitdagende groepslessen. Deze zijn zowel Fitness als Boxing gerelateerd. Alle groeplessen hebben een maximale capaciteit van 20 personen.

BodyPump

BodyPump  is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! 

BodyBalance 

Bij BodyBalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Core

In een Core zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij Core krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in Core hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij Core gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

Kracht

De les kracht draait om het trainen en het aanleren van trainen met vrije gewichten. Hier zal de focus liggen op de compound oefeningen Squat, Deadlift en Benchpress De training wordt aangevuld met andere oefeningen waar ook vrije gewichten zullen worden ingezet. De training ‘Kracht’ is zeer geschikt voor iedereen die meer kracht wil ontwikkelen. Daarbij heeft de coach aandacht voor houding en techniek, aanleren en/of het verbeteren hiervan.

Personal Training

Toe werken naar je eigen doelstellingen onder persoonlijke begeleiding.? Buiten het reguliere fitnessprogramma biedt The Box Leerdam ook Personal Training op afspraak. Vraag gerust naar de mogelijkheden!