fbpx

Seizoengebonden aanbod

Running

Life is better in running shoes!

Voor alle leden van The Box Leerdam worden wekelijks hardlooptrainingen georganiseerd waarvoor je je kunt inschrijven. Twee momenten waarbij er wordt getraind op techniek en duurloop. Zo werk je op een verantwoorde manier toe naar een langere afstand hardlopen. Met misschien wel de extra uitdaging om met elkaar een georganiseerde run te lopen!?

De trainingen Running zijn elke woensdag van 19.00-20.00 uur en op zondag van 9.30-10.30 uur. 

Sled-challenge

Pret met de sled

Een aantal keren per jaar organiseert The Box Leerdam de sled-challenge 10-daagse. 10 dagen lang ga je met een kleine groep deelnemers onder persoonlijke begeleiding aan de slag. Je traint een korte tijd intensief met de slee waardoor je fysieke fitheid, atletische prestaties en algehele kwaliteit van leven verbetert. Het trainen met een slee zorgt voor een duidelijke toename van kracht in het onderlichaam zorgt, zonder dat er rugklachten ontstaan. Sled training vereist geen complexe bewegingspatronen. Hierdoor is het risico op blessures relatief laag is.

Inbegrepen bij een sled-challenge 10-daagse is:
Intake met wegen en meten
 Richtlijnen voor voeding
 10 trainingen met de slee op het Glaspark
 Resultaten in kaart!

Houd deze pagina in de gaten voor wanneer de eerstvolgende sled-challenge 10-daagse start. Heb je interesse, via info@theboxleerdam.nl kun je altijd vrijblijvend informeren naar meer informatie!